Pizza ciobanului

de dantes in Pizza, 5 Oct 2013 | 3198 vizualizari

 

O piza bazata pe branzeturi

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 ml ulei
  • Ketchup-Univer
  • 200 g branza de capra
  • 200 g cascaval
  • 200 g telemea
  • pasta de ardei iute'Piros Arany"
  • cimbru,sare,piper
  • 1 gogosar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ciobanului:

Se amesteca faina,drojdia dizolvata,sarea ,apa si se framanta bine apoi se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit circa 30 minute apoi se intinde si se pune intr-o tava.Deasupra se unge cu Ketchup-Univer si se adauga branzeturile taiate felii si deasupra lor se pune pasta de ardei iute si gogosarul taiat julien apoi se condimenteaza cu cimbru si piper si se introduce in cuptorul incins circa 40 minute.

TIPS-URI

1

pizza

2

ketchup

3

branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ciobanului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam, ardei si masline