Pizza casei

de alldayspice in Pizza, 27 Sep 2013 | 3903 vizualizari

 

Pizza....pizza..cand vorbim despre pizza sigur toata lumea spune "DA"...un mod de a ne strange sa mancam o pizza fie in oras, fie acasa in familie...mereu e ceva foarte placut. Pentru un sfarsit de saptamana spun ca merge o pizza, un suc fresh..sau orice preferati.

 

INGREDIENTE

  • 270 g faina alba
  • 50 g faina integrala
  • 30 g gris
  • 180-200 ml apa calduta
  • 4 linguri ulei masline
  • 15 g drojdie proaspata sau 5 g drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 80 g bacon
  • 100 g cascaval
  • 150 g mozzarela
  • 100 g suc rosii
  • 10 masline fara samburi
  • 20g ardei feliat
  • 7-8 felii ciuperca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Fainurile si grisul se pun intr-un bol impreuna cu sarea, formam o mica gropita si adaugam lichidul ( drojdia, zahar, apa calduta, ulei). Incepem sa omogenizam totul din mijloc catre exterior si apoi ne apucam de framantat. Dupa cca 10 min. in care am framantat aluatul, in lasam la crescut, acoperim bolul si ferim de curentii de aer cca 40 min.

Pentru a pregati pizza intindem aluatul, punem in tava, adaugam suc de rosii, branza rasa, felii de ardei, masline, felii ciuperca, bacon, stropim un pic cu ulei de masline si coacem 15 min la 220 grade celsius.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]