Pizza

de Valclaudia in Pizza, 8 Sep 2013 | 5010 vizualizari

 

ce simpla mi s-ar parea treaba asta cu bucataritul.... daca toata lumea din jurul meu ar manca macar o data-n viata acelasi fel de mancare fara figuri de tot felul... Nu mai zic nimic, decat ca atunci cand prepar pizza trebuie sa fiu atenta la topping, pana in cel mai mic detaliu la fiecare portie.preparata! In caz contrar, adio! Ramane nemancata....

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca.700 gr.faina
  • 250 gr.margarina topita
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Topping:

  • dovlecel,
  • pasta de rosii
  • cascaval
  • cascaval feliat
  • cascaval afumat
  • ardei
  • masline
  • branza de burduf
  • branza gorgonzola
  • branza mascarpone
  • branza topita
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Eu prepar aluatul de pizza amestecand toate ingredientele trecute la aluat (operatie cae nu dureaza mai mult de maxim 10 minute).

Il intind pe masa de lucru infainata,il asez in tavi si pana pregatesc ingredientele pentru topping, aluatul are suficient timp sa dospeasca.

Dupa ce am pregatit ingredientele pentru topping (spalat legume, feliat legume si branzeturi, etc), ungem toate portiile cu pasta de rosii si decoram fiecare tava dupa preferintele mofturosilor... :(

Dam tavile la copt, in cuptorul preincalzit cca 20 min. la temperatura potrivita spre mare.

Servim cat este calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]