Piure pufos

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2012 | 4403 vizualizari

 

Cartofii pentru piure fierti pe aburi!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi albi
  • 50 g. unt
  • 250 ml lapte
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure pufos:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem si punem la fiert ( am fiert cartofii pe aburi).

Dupa ce au fiert, zdobim cartofii si abia apoi adaugam untul. Incalzim laptele aproape de temperatura de fierbere si il adaugam treptat la cartofii amestecati cu unt. In final punem sare dupa gust. 

 

TIPS-URI

1

Cartofii fierti pe aburi vor fi mai pufosi si mai putin aposi.

2

Piure fara adaos de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de conopida (Piure low-fat)