Piure de cartofi marmorati

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 3587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi, curatati
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi marmorati:

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper, dupa gust. Fierbe mazarea cu lichidul din conserva timp de 3 minute apoi fa-o piure cu restul de unt si lapte, sare si piper, dupa gust. Amesteca cartofii cu mazarea usor, astfel incat sa creeze efectul de marmorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi marmorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

ala_oancea 1

18.02.2010, 22:14

Foarte buna ideea sa mai imbunatatim aspectul si gustul banalului piure Recent am facut si eu piure in care am pus usturoi, masline verzi si patrunjel tocate marunt ... a fost delicios.

Oana 1

18.02.2010, 22:56

Arata bine! eu fac cartof si broccoli sau cartof si morcov sau toate trei Dar o sa incerc si asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaizer si ardei gras