Piure cu smantana si branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2011 | 4543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g smantana
  • condimente
  • 2 linguri margarina
  • 200 g branza de vaca prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu smantana si branza:

se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert

cand au fiert se scurg de apa si se adauga margarina, smantana, branza taiata si se amesteca. Se adauga condimente si se amesteca

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu smantana si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

05.05.2011, 15:36

f bun asa pregatit sa gust si eu

Lau 1

05.05.2011, 16:09

va multumesc pentru vizita si pentru link

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dobletino se da bun pe langa peste!