Pituțe cu brânză de capră

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 3275 vizualizari

 

Bune, sățioase,perfecte pentru pachețelul de școală sau servici;) Mai ales că sunt preparate în gospodăria personală;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • făină albă de grâu 660 gr
  • ulei de floarea soarelui 3 linguri,
  • apă călduță cca. 200 ml,
  • lapte călduț cca. 200 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,
  • drojdie uscată 2 lingurițe,
  • telemea de capră cca. 250 gr
  • ou 1 bucată,
  • mix de semințe (dovleac, floarea soarelui, in, susan) cca. 3 linguri.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pituțe cu brânză de capră:

Maricica a șomat zilele atea, așa că am pus-o la treabă :D ;) ! În cuva mașinii de pâine se pun pe rând apa amestecată cu laptele, făina, sarea, zahărul, uleiul și drojdia. Se programeaza aparatul de preparat  pâine pentru aluat cca. 90 de minute.

După Marcicica, a făcut treabă bună, se scoate aluatul, se întinde pe planșeta înfăinată, se taie rondele. Pe jumătate din ele se pune cîte o bucățică de telemea, se acoperă cu o rondea, după care se unge cu ou bătut, se presară sare iodată și semințe. Se așează pe tava tapetată cu hârtie de pregament, apoi se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la 200 grade. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pituțe cu brânză de capră" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si branza (reteta video)