Piscotica Ole

de Constelatialeu in Dulciuri, 16 Noi 2016 | 6566 vizualizari

 

Nu sariti, n-am gasit alta denumire si nici nu ma intereseaza sa fie gasita reteta, nu asta-i scopul meu pe aici.....M-a inspirat o voce frumoasa si calda, aveam nevoie de un impuls, asa ca s-a declansat auzind o voce frumoasa.....ma bantuiau piscoturile din dulap si smantana din frigider....asa ca m-am jucat nitel, asa rapid ......

 

INGREDIENTE

  • 18 piscoturi
  • 1 plic capuccino original
  • apa calduta
  • Crema
  • 1 plic Creme Ole ciocolata amara cu portocala
  • 50 g zahar pudra
  • 200 ml lapte
  • Frisca
  • 215 g smantana dulce peste 30% grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 80 ml lapte rece
  • Decor
  • bobite de strugure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscotica Ole:

Punem intr-un bol continutul plicului de creme ole, adaugam zaharul si laptele apoi mixam si gata crema ( pentru carcotasi nu cititi, ca va pica greu la stomac prafurile). In alt bol inalt punem smantana ( folosesc o smantama grasa si foarte groasa, se poate intinde pe paine), zaharul si laptele si mixam pana obtinem o frisca ferma, atentie nu mixati foarte mult, riscati sa o dati in unt.....Pregatim si capuccino, amestecand praful cu apa calduta, apoi trecem fiecare piscot prin lichid, atentie nu tineti mult, folositi o pensulica, sa nu se inmoaie prea rau si sa se flescaiasca.....Se asaza pe un platou piscoturile, unul langa altul, precum soldatii la instructie, apoi cu ajutorul unui posh punem crema pe fiecare piscot, deasupra cremei asezam alt rand de piscoturi si deasupra ornam cu frisca, moturi de crema si bobite de strugure. Dam la frigider pentru vreo 2 ore, daca puteti sa rezistati, daca nu mancati si gata, scapati de-o grija.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscotica Ole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]