Pilaf sarbesc

de oO_ acnA _Oo in Mancaruri de post, 18 Oct 2012 | 5733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 g ciuperci champignon
  • 300 g orez
  • 800 ml supa de legume ( eu am fiert apa cu delicat si am facut o "supa" mai concentrata ca sa nu mai fiu nevoita sa mai adaug sare la pilaf )
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 2 frunze dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf sarbesc:

Calim legumele (ceapa, morcovii, ardeii, si ciupercile) .Cand acestea s-au calit, adaugam orezul si il calim si pe acesta impreuna cu legumele. 

Punem totul intr-un vas yena, mai adanc , turnam supa de legume, adaugam frunzele de dafin si dam la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute.

Cand pilaful este gata, condimentam cu piper si eventual tocam o tufa de patrunjel ( eu nu am folosit ca am uitat :)) ... am cumparat tufa si am uitat-o in frigider :)) )

Eu pilaful acesta l-am folosit pe post de garnitura langa friptura de vitel , dar se poate servi si simplu  cu o salata langa :)

Pofta buna ! .... :)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez