Pilaf de pui – Multicooker

de madi_marin in Pui, 7 Noi 2013 | 12267 vizualizari

 

E prima reţetă din seria celor 10 de preparat la Multicooker. Sunt foarte mulţumită de rezultat! A ieşit delicios pilaful!

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui
  • câteva pipote şi inimioare de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 cană de orez
  • ulei
  • 1/2 ardei sau gogoşar
  • bulion de roşii de casă
  • sare
  • piper boabe
  • pătrunjel proaspăt
  • brocoli opţional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de pui – Multicooker:

În cuva aparatului se pun uleiul, ceapa tocată mărunt,  bucăţile de carne spălate şi 4 căni de apă. Se apasă butonul MENIU, se setează programul PILAF, după care se închide capacul şi se apasă butonul START.

După 15 minute, se adaugă orezul spălat (măsurat cu aceaşi cană cu care am pus şi apa), morcovul şi ardeiul tocate, 2 – 3 linguri de bulion de roşii, sare şi piper.

Se lasă să fiarbă totul cu capacul închis. Durează 40 de minute acest program. Când timpul a expirat, aparatul trece automat pe modul KEEP WARM. Atunci putem adauga verdeaţa.

Se serveşte pilaful cald cu garnitură la alegere!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pui – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan