Pilaf cu legume mexicane si garnitura de salata verde

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 15 Apr 2015 | 3340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 250g orez alb
  • 100 ml ulei
  • 3 cani apa
  • un pachet amestec legume mexicane
  • delicat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume mexicane si garnitura de salata verde:

  • Se curata legumele, se spala si toaca ceapa marunt impreuna cu morcovul, se lasa la calit pana ce culoarea cepei devine rumenie.
  • Se adauga apa si delicatul apoi orezul spalat in prealabil.
  • Dupa ce se fierbe orezul, se adauga legumele dezghetate si se mai lasat cateva minute.
  • Mama obisnuieste sa il lase la cuptor timp de vreo 10 minute, ii da o savoare aparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume mexicane si garnitura de salata verde" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume la cuptor