Pilaf cu ciocanele de pui

de babi5 in Pui, 22 Mar 2014 | 12460 vizualizari

 

Usor de preparat si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciocanele de pui
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 cani de orez
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • frunze patrunjel
  • 1ardei gras
  • 6 cani supa de legume (eu am facut-o cu vegeta )
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciocanele de pui:

Se curata zarzavatul, se spala si se toaca marunt.

Se pune intr-o cratita (eu am folosit una de 4 l)se adauga si uleiul lasam sa se caleasca putin, apoi adaugam ciocanelele bine spalate le lasam sa se joace un picut cu legumele apoi adaugam apa fierbinte.

Potrivim de sare si piper apoi lasam sa fiarba la foc mic .

La jumatea timpului de fierbere adaugam si orezul foarte bine spalat, lasam sa fiarba in continuare pina orezul isi mareste volumul .

Asezonam cu frunze de patrunjel ..

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se serveste alaturi cu muraturi sa le terminam ca vin urmatoarele

2

Sau salata din cruditati ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciocanele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa