Pilaf cu carne si rosii

de Miha in Pui, 27 Apr 2011 | 6162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata radacina telina
  • 2 rosii
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne si rosii:

Copanelele se curata, se spala si se prajesc usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici, rosiile oparite, curatate de coaja si tocate marunt sau date prin blender si se calesc usor. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa, apoi se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu legume, soldatei de orez si pastarnac