Pilaf cu carne de curcan

de Gicuta in Curcan, 3 Iul 2015 | 4476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de curcan
  • 200 g orez
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1 ardei gras rosu si verde
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de curcan:

Carnea de curcan o punem la fiert cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert, o lasam sa se racoreasca , o alegem dupa oase si o taiem bucatele.

Legumele le curatam, le spalam si le taiem cubulete.

 Intr-o cratita adugam uleiul si cand se incalzeste adaugam ceapa, morcovul si ardeiul.. Dupa 3-4 minute adaugam si rosiile.Orezul il curatam de impuritati , il spalam si il adugam si pe el peste legume. Ametecam sa nu se lipeasca , adaugam doua polonice cu supa in care a fiert carnea, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic. Pe masura ce lichidul se evapora mai adaugam treptat cate un polonic de supa, pana ce orezul a fiert. Condimentam cu sare si piper.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume si rasol de curcan