Pilaf

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2013 | 3177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g orez
  • delikat
  • supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf:

Am spalat orezul, apoi intr-o cratita cu putin ulei am adaugat orezul si delikat in care am amestecat continuu cateva minute pentru a nu se prinde. Eu astazi am gatit si supa de pui de tara cu galuste si de aceea am avut supa de pui. Acoperim orezul cu supa , chiar sa fie cratita aproape plina, mai amestecam putin ca sa se uniformizeze, dupa care introducem cratita cu pilaf la cuptor. In 30 minute pilaful este gata de servit alaturi de cateva muraturi delicioase.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu anghinare