Piersici

de adry88 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3606 vizualizari

 

sursa este Ana78

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri apa minerala
  • 10 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • faina

Crema

  • 200 g unt
  • 1 plic de capucino
  • 100 g zahar pudra
  • 3 linguri cacao

Decor

  • colorant
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piersici:

Amestecam faina cu zaharul,praful de copt,sarea,coaja de portocala dupa care adaugam apa si uleiul,omogenizam si adaugam faina treptat pana iese un aluat care nu se mai lipeste.

Rupem bucati mici din care vom face bile si le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt,lasand distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min.

Cand sunt gata(calde) le scobim mijlocul  cu varful de cutit.

Repetam pana terminam.

Crema-mixam untul cu zaharul pana se topeste,adaugam cacao,plicul de capucino si omogenizam.

Eu am adaugat si miezul ramas imuiat in lapte dupa care am adaugat treptat in compozitia de unt.

Asamblarea-se iau 2 bile si se umplu cu crema,le unim si le asezam pe un platou,repetam pana terminam.

Colorantul se dizolva in putina apa.

Trecem piersicile prin colorant dupa care prin zahar(sau nuca de cocos)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu piersici