Piersici

de Lily_Musat in Prajituri, 7 Ian 2011 | 49521 vizualizari

COMENTARII (28)

BunicaSabinei 1

23.06.2014, 13:22

Acelea din alimentara dupa parerea mea nu au nici pe departe gustul celor facute acasa. Reteta este foarte buna. Din experienta mea va spun ca nu este necesara hartia de copt. Consistenta aluatului nu prezinta pericol sa se lipeasca, presarati putina faina pentru orice eventualitate si faceti si o economie. Felicitari!

Krystyan Trendy 1

27.06.2014, 08:28

minunate piersicile!

Cra 1

31.08.2014, 14:43

Se pot congela dupa coacere ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]