Piept de pui umplut cu branza gouda si sunca

de alinutza1983 in Pui, 26 Noi 2011 | 9242 vizualizari

 

INGREDIENTE

ingrediente :

  • 2 bucati de piept de pui ( asta depinde insa de numarul de persoane care iau masa)   
  • 200 g de cascaval / sau gouda asa acum am avut eu ( feliat )   
  • 100g sunca (de pui ), feliata 
  • 2 oua  
  • faina  
  • pesmet  
  • sare & piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu branza gouda si sunca:

Pieptul de pui bine curatat si spalat se portioneaza, apoi bucatile obtinute se bat cu ciocanelul de bucatarie, procedandu-se exact ca la snitele.

Dupa ce am batut bine fasiile de piept de pui, le condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano uscat sau ce alte condimente ne mai plac;peste pieptul de pui asezam o felie de sunca si una de gouda ,apoi impachetam si  fixam cu scobitori (daca e cazul).

Rulourile obtinute se vor da prin :faina, oua (batute in prealabil ca pt omleta si amestecate cu un strop de faina) si in final pesmet.

La final, rulourile bine imbracate in straturile de ou si pesmet se pun la prajit intr-un vas cu ulei incins.Se intorc de pe-o parte pe alta, pana sunt bine prajite, pentru a nu avea surpriza ca sa ne trezim cu pieptul de pui crud!

Cam asta-i toata filosofia! o mancare delicioasa , ce merge langa o salatica verde si niste cartofi la cuptor!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu branza gouda si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut