Piept de pui umplut

de luminita20_2006 in Pui, 19 Apr 2010 | 7653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 piept de pui
  • - 200 gr ciuperci
  • -100 gr cascaval afumat
  • -100 gr nuci
  • -200 gr kaizer
  • -patrunjel optional
  • -sare si mix din boabe de piper
  • -oregano
  • -rozmarin
  • 100 gr smantana
  • -ulei de masilne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se taie pipetul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. (eu am folosit numai 3)Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici.Pi fiecare fileu de pui se pun nuci, kaizer, cascaval si ciuperci dupa care se impacheteaza si se prinde cu scobitori.

Se aseaza in tava pipetul si resturile de ciuperci si kaizer.se stropesc cu ulei. Se dau la cuptor 25 min dupa care se scot se pune cascaval ras deasupra si smantana de jur imprejur pentru a forma un sos si se lasa sa se rumeneasca.Ca garnitura se pot face carofi taranesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana