Piept de pui umplut

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 5897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci,
  • 1 ardei,
  • cascaval razalit,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se taie pieptul de pui fasii si se bat cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei de masline,se aduga ciupercile taiate felii si ardeiul taiat cubulete. Se calesc impreuna pana se inmoaie. Dupa ce s-au calit se adaga cascavalul razalit si se amesteca. Se pun pe fundul formelor fasii de pui sa fie acoperita toata suprafata. Se umple cu compozitia de mai sus,si se acopera cu restul din fasiile de pui care a ramas.(precum in poza) Se dau la cuptor cca 35 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

LUK 1

28.01.2011, 16:52

f bun..si aspectuos

Rocsi 1

28.01.2011, 19:01

vreau si eu

lacrimioara 1

28.01.2011, 22:39

arata f bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]