Piept de pui marinat la gratar

de MotanLaOale in , 2 Iul 2018 | 1991 vizualizari

 

L-am marinat in amestec de noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 700 g muschiulet de piept de pui
  • Condimente pentru pui Delikat
  • Boia de ardei iute Delikat
  • Boia de ardei dulce Delikat
  • Amestec de ierburi si boia Delikat
  • Oregano Delicat
  • Cimbrisor Delicat
  • Piper negru boabe Delicat, macinat
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat la gratar:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.

Se usuca cu servetele absorbante, se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun intr-un castron.  

Se presara cu sare si condimentele Delikat, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de piept la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Eu le-am mancat cu piure si castraveti acri.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la gratar reteta sanatoasa si delicioasa