Piept de pui in sos de rosii cu masline

de Bucataras Medi in Pui, 10 Mai 2010 | 5990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • .sos de soia
  • .ulei de masline
  • .1 cescuta cu vin alb sec
  • .2 fire de usturoi verde
  • .2 fire de ceapa verde
  • .2-3 rosii
  • .o mana de masline
  • .1 legatura patrunjel
  • .marar, oregano
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de rosii cu masline:

Pieptul de pui se taie felii subtiri , se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline si sos de soia, se adauga apoi vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt si se condimenteaza cu sare, piper, marar, oregano .Se amesteca bine.Se lasa la marinat , la rece circa 2-3 ore, dupa care se scoate tava din frigider , se adauga o cana cu apa si se da la cuptor acoperind  tava cu folie de aluminiu.

Cand este aproape gata facuta se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si maslinele.Se indeparteaza folia si se mai da la cuptor circa15 min pana se rumeneste bine.Se asezoneaza cu patrunjel verde tocat marunt.

Se serveste alaturi de o garnitura.............eu am preferat piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de rosii cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]