Piept de pui in sos de ceapa

de Bya Ralu in Pui, 21 Dec 2012 | 7866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 1/2 piept de pui
  • 1 cana de vin rose
  • boia dulce,sare,piper,curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de ceapa:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si pieptul de pui taiat cubulete, asezonam cu sare, piper, boia dulce. Se stinge cu vinul rose si se mai lasa la fiert la foc mic.S e poate servi cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos