Piept de pui in crusta de fulgi de porumb

de Bya Ralu in Pui, 12 Feb 2016 | 6546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de piept de pui
  • 100 g fulgi de porumb
  • 3-4 linguri faina
  • 3 oua
  • boia dulce
  • vegeta/piper/ghimbir/
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de fulgi de porumb:

Pieptul de pui se curata de pielite,si se taie fasii mai groase (cum doriti) si se condimenteaza pe ambele parti.

Intr-o farfurie punem faina, in alta farfurie amestecam ouale (puteti sa puneti cate unu pe rand si cand se termina punem altul), iar in alta farfurie punem fulgii de porumb maruntiti.

Bucatiile de piept de pui se trec prin faina, prin ou, din nou prin faina, ou si fulgii de porumb si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se serveste cu sos de smantana si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]