Piept de pui in aluat de bere

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Iul 2011 | 5030 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in aluat de bere :

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.

Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza. 

La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta. 

Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in aluat de bere " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

Lau 1

14.07.2011, 11:08

super

cristinne 1

15.07.2011, 20:18

cata bere pun si cate oua?? ca nu scrie;(

ionela2682 1

19.07.2011, 20:20

http://www.bucataras.ro/retete/snitele-de-pui-in-aluat-pufos-cu-bere-6763.html le-am facut ...mai demult...sunt bestiale....prezentare de nota 10!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-Cus