Piept de pui imbracat in bere

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2013 | 5343 vizualizari

 

O reteta rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg piept de pui
  • 250 ml bere
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui imbracat in bere:

Pieptul de pui il spalam cu apa rece si il taiem fasii subtiri ( cam de un deget grosime ) .

Intr-un castron punem pieptul de pui, sare si piper dupa gust si zeama de lamaie si il lasam la macerat cat timp va permiteti .

Facem crusta de bere astfel: oul il batem cu putina sare , adaugam berea si faina pana cand ajungem la consistenta unui aluat de clatite .

Pregatim o tigaie in care sa prajim pipetul de pui .

Pieptul il dam prin faina si prin amestecul cu bere si il punem la prajit in ulei incins .

Se pune pe servetele sa ia surplusul de ulei , si se poate manca

Este foarte bun rece si cald , si cu sos de ustorui

Eu l-am servit alaturi de alte aperitive pe un platou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui imbracat in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (11)

babi5 1

29.07.2013, 12:56

FlaviaD 1

29.07.2013, 13:32

Berea nu-i place, dar dupa ce am vazut la tine cred ca o voi aprecia mai mult de-acum

Merisor 1

29.07.2013, 13:36

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]