Piept de pui imbracat in bacon

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2015 | 5355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui dezosat
  • 8 felii de bacon (sunca/kaiser)
  • 200 gr cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui imbracat in bacon:

Asezam feliile de bacon in scarita si presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras.

Adaugam pieptul de pui si presaram cascavalul ramas.

Infasuram peste acesta feliile de bacon si le prindem cu ajutorul unor scobitori.

Se coace la o temperatura de 150 de grade pentru aproximativ 45 de minute.

Se serveste cald sau rece, este la fel de bun!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi bacon afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui imbracat in bacon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi fierti la cuptor, cu pui, sunca si cascaval