Piept de pui cu sos de dovleac copt

de vero_closca in Pui, 10 Oct 2010 | 7759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui degresat si dezosat
  • 1 dovleac mai mic(eu am folosit din cel dub forma de para)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de dovleac copt:

speli legumele si carnea,le cureti si le usuci cu un servet.tai dovleacul in doua ,il cureti de seminte si-l pui intr-o tava cu taietura in jos.il intepi din loc in loc cu furculita si-l dai la cuptor pt 45 minute(pana se inmoaie).

pui la fiert pieptul de pui impreuna cu legumele intregi si un praf de sare.

intr-o tigaie pui la calit cateii de usturoi usor zdrobiti impreuna cu uleiul de masline ,apoi adaugi pulpa de dovleac si calesti impreuna cam 5 minute.pasezi apoi cu blenderul si subtiezi sosul cu supa in care a fiert pieptul.condimentezi cu sare si piper si servesti alaturi de pieptul de pui.

pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in vas roman pe pat de legume