Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

de laylalala in Mancare copii, 20 Mai 2010 | 7218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana suc de portocale
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 piepti de pui, dezosati, fara piele, taiati in jumatati (circa 450 gr)
  • ¼ lingurita sare
  • un praf de piper negru
  • ¼ cana faina
  • 2 linguri ulei
  • 4 cepi verzi, tocate fin
  • ½ lingurita coriandru macinat
  • 4 morcovi potriviti, curatati, taiati in felii mici
  • 2 linguri patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu morcovi in suc de portocale:

Se amesteca sucul de portocale cu otet.
Carnea se sareaza si se pipereaza.Se da prin faina.Se incinge uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit.Carnea se prajeste aprox. 3 minute pe fiecare parte, pana devine rumena.Se pune pe o farfurie.
In tigaie se pune ceapa verde, coriandrul si ¼ din cana cu amestec de suc, frecand cu o lingura fundul tigaii, pentru a se desprinde bucatiile care s-au prins.Se lasa la foc 30 secunde.Se adauga restul de suc , morcovii si carnea.Se da compozitia in coloct.Se acopera tigaia cu un capac etans, se reduce focul si se mai lasa sa fiarba aprox.20 minute, pana cand puiul e gata si morcovii sunt moi.
Se imparte puiul pe 4 farfurii.Deasupra se raspandesc cu lingura morcovi cu sos.Se orneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu morcovi in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

lia maria 1

21.05.2010, 09:30

alta bunatate...sunt atat de satulain dimineata asta ti-am gustat toate meniurile

Roxana 1

21.05.2010, 09:39

cred c aputem si noi sa mancam, arata super

Bunica 1

30.05.2010, 09:55

Foarte bun !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui BUBU