Am pregătit o mâncărică rapidă și tare bună și vă invit s-o încercați și voi.
Pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjește pe toate părțile în uleiul de măsline încins.
Se spală și se curăță legumele.Se taie pe rând legumele: ceapa se taie julien, ardeiul se taie felii, iar dovlecelul cubulețe. Roșiile se țin în apă fierbinte pentru a le putea îndepărta coaja și apoi se taie cubulețe.
Se adaugă legumele peste carne, se adaugă sare si piper după gust, boia de ardei dulce și busuioc, zahărul brun, se adaugă o caniță de apă, se pune capacul și se lasă să fiarbă 25-30 de minute., până când scade apa și se formează un sos mai gros. Dacă sosul nu vi se pare suficient de gros puteți să adăugați o lingură de făină și să mai lăsați să fiarbă câteva minute, amestecând mereu.
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul tocat.
Se servește cu garnitură de orez sau piure de cartofi.