Piept de pui cu ciuperci

de lilik in Pui, 13 Oct 2010 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de piept
  • 8-10 ciuperci champignon
  • unt cat o nuca
  • 200 ml sos bechamel f subtire
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

curatam ciupercile si le taiem felii.dam feliile de piept prin faina apoi le punem la rumenit in tigaie cu untul.cand se rumenesc putin si pe o parte si pe alta punem ciupercile si lasam sa se inmoaie bine si ele,apoi adaugam sosul,catelul de usturoi taiat in 2 ,sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic.daca scade sosul pre tare punem putin lapte.cand sunt gata ciupercile stingem focul si servim.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui la cuptor