Piept de pui cu cartofi si samantana

de bahna_violeta in Pui, 15 Noi 2012 | 5552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g piept de pui
  • 3 cartofi
  • 3 linguri de smantana
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si samantana:

Pieptul de pui il taiem in 2 si il punem la cuptor condimentat cu sare si piper.

Ca garnitura facem cartofi cu smantana, curatam cartofii de coaja ii taiem cubulete si ii punem la prajit. Dupa ce s-au calit un pic punem samtana si putina sare. Lasam sa se faca cartofi si dupa ii servim cu pieptul de pui rumenit scos din cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si samantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]