Piept de porc cu orez si ciuperci

de diaconta in Porc, 5 Dec 2010 | 8360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de porc
  • 2 morcovi
  • usturoi
  • condimente
  • sos de soia
  • mustar
  • busuioc,rozmarin
  • ulei
  • orez
  • ciuperci
  • ceapa verde
  • smantana
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu orez si ciuperci:

Se face un amestec de condimente,mustar,sos de soia,rozmarin si se pune carnea la marinat pana a doua zi.

A doua zi,se pune intr-un vas de lut,in care am pus putin ulei,impreuna cu morcovi,usturoi si apa cat sa acopere carnea.

Se pune la cuptor,aproximativ o ora.Cand este de jumatate fiarta se adauga si putin busuioc.

Ciupercile se spala,se taie felii,se pun la prajit cu ceapa verde intr-o tigaie cu putin ulei.

Cand s-au prajit se adauga 2 linguri de smantana,verdeata,sare si piper.

Orezul se spala.Intr-o cratita se pune putin ulei,ceapa verde taiata rondele si morcovi razuiti precum taieteii.

Se calesc putin ,apoi se adauga orezul si se prajeste si el putin.

Se pune apa de doua ori cat cantitatea de orez.Se lasa sa fiarba.Se condimenteaza si la urma se adauga verdeata.Se lasa sa mai stea in vasul acoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (64)

diaconta 1

11.12.2010, 22:06

Sylvia,nu am facut decat niste sarmalute de post si gulas,am zis sa nu mai facem prea multe,ca la Sarbatori n-o sa avem pofta de nimic si o prajiturica roz am s-o postez maine

horia 1

09.04.2011, 00:33

woooooow! o reteta interesanta,un aspect incredibil,iar despre gust nu-mi ramane decat sa inghit in sec.excelenta prezentare!

diaconta 1

09.04.2011, 17:46

Multumesc Horia ma bucur ca umilele mele bucate ti-au facut asa impresie buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale Ardelenesti