Piept de curcan tras in unt

de Bya Ralu in Curcan, 9 Ian 2014 | 7297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • unt
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan tras in unt:

Taiem pieptul de pui felii potrivite.

Le condimentam,si pe punem la prajit in unt intr-o tigaie de ceramica.

Se intorc pe ambele parti,se pune si vinul si se lasa pe foc pana scade sosul format.

Se servesc cu salata orientala

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan tras in unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]