Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi

de Alinutza80 in Curcan, 11 Iun 2012 | 21431 vizualizari

 

Ceva sanatos si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan mare(nu stiu gramajul exact)
  • 4-5 buchetele brocoli
  • 4-5 buchetele conopida
  • 4 morcovi subtiri
  • 1 capatana usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi:

Pieptul de curcan se spala, scurge de apa si se taie feliute subtiri.

Morcovii se curata si se spala bine impreuna cu conopida si brocoli, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierte se scot pe un platou.

Usturoiul se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune la incins o lingura de ulei de masline(sau de care aveti prin casa), apoi se pune la prajit(fript) pieptul de curcan care in prealabil a fost dat cu sare si piper. Bucatile de piept se scot pe un platou.

In tigaia unde am prajit pieptul se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul putin la calit, apoi adaugam legumele fierte. Se lasa cateva minute, timp in care le intoarcem pe toate partile.

Se servesc calde cu diverse salate.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

Criss 1

12.06.2012, 08:54

Hm, foarte bune.

Sim0na 1

12.06.2012, 12:07

Ce papa bun...

Alinutza80 1

12.06.2012, 14:40

multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de curcan