Piept de curca la cuptor

de iry-gabriela in Curcan, 16 Apr 2012 | 7742 vizualizari

COMENTARII (23)

Cris2711 1

16.04.2012, 20:52

bun tare

Bya Ralu 1

16.04.2012, 20:56

gustos

Georgiana78 1

16.04.2012, 21:03

Yammy....tare bun!

diaconta 1

16.04.2012, 21:40

1/2 de piept de curca(al meu era de 2kg)
deci daca incerc reteta,trebuie sa-l pun pe-al meu ori al curcii??
as cam avea 2 kilograme

Cris2711 1

16.04.2012, 21:46

adry88 1

16.04.2012, 21:49

foarte bun

aziz 1

16.04.2012, 21:58

nu dia tu pui pulpele

diaconta 1

16.04.2012, 22:04

Azizule,pulpele mele's deja ...banale

aziz 1

16.04.2012, 22:12

simti nevoia de-o schimbare si bagi pieptul la inaintare?!!

Lau 1

16.04.2012, 22:18

place

diaconta 1

16.04.2012, 22:18

schimbarea se cere facuta

MotanLaOale 1

16.04.2012, 23:33

deyutzky 1

17.04.2012, 00:57

iry-gabriela 1

17.04.2012, 05:30

pup pe toate

dakris 1

17.04.2012, 08:30

ce-mi place carnea de curcan! arata foarte bine!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 09:37

fffffffff bun

gaby_duceag 1

17.04.2012, 10:14

pentru micul dejun de azi am propus doar lapte si cozonac
nu mai vreau sa vad cane, oua, branza , etc )
arata tare fain

Rocsi 1

17.04.2012, 11:14

arata bine bine

mamaieelena 1

17.04.2012, 18:24

arata foarte bine

iry-gabriela 1

17.04.2012, 19:25

oana_pisicutza16 1

18.04.2012, 11:14

tare bun

Maria68 1

18.04.2012, 12:42

Sim0na 1

18.04.2012, 21:53

Foarte bun trebuie sa fi fost...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu stafide inabusit in staniol, la cuptor