Piept afumat

de ana in Mezel de casa, 2 Sep 2010 | 15157 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

02.09.2010, 16:53

ce interesaaant! suuper!

lia maria 1

02.09.2010, 18:44

foarte interesant!

vero_closca 1

02.09.2010, 18:59

madi_marin 1

02.09.2010, 19:05

foarte interesant....

nadina73 1

02.09.2010, 19:27

feliciatri o sa pun si eu in practica,e la favo si las

ana 1

02.09.2010, 20:32

Fetelor este foarte bun ,nu se compara cu gustul din comert.Nadina astept parerea ta

ela 1

02.09.2010, 20:42

super idee

ana 1

03.09.2010, 07:54

Ela sa stii ca asa este!Ahh am uitat sa va spun ca dupa aceeasi metoda am facut si muchi de porc ,numai ca l-am lasat la macerat vreo 3 zile in frigider.A iesit de nota 10!

Sidy 1

03.09.2010, 08:50

Stai ca n-am inteles...orezul il pui in folie ca sa afumi pieptul ???
Oricum, o idee excelenta care ar trebui facuta de fiecare mamica sau bunica pentru ingerasul lor.... Dau 5 furcute

mena29 1

03.09.2010, 08:58

iteresanta idee

Julie 1

03.09.2010, 09:30

Super!

ana 1

03.09.2010, 11:00

Sidy orezul are rolul de a absorbi eventoalele picaturi de zeama ,care cad din pieptul de pui @Mena@Julie

Corinuta 1

04.09.2010, 19:00

iulianatanase 1

24.10.2010, 11:45

foarte interesanta reteta..mai ales ca noi in Italia nu gasim afumaturi,ar trebui sa incerc,mersi de "pont"".Felicitari!

adry88 1

04.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]