Picioruse de broasca cu usturoi

de Alinutza80 in Peste, 12 Mar 2012 | 12889 vizualizari

 

Nu ma astept sa va placa prea mult,dar mie imi plac foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 1 kg picioruse de broasca
  • 1 capatana usturoi
  • 1/2 paghet unt pentru prajit
  • patrunjel uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Picioruse de broasca cu usturoi:

Intr-o tigaie de teflon se pune untul la topit. Apoi se pun piciorusele de broasca la prajit, dupa ce au fost foarte bine scurse de apa. Dupa ce se prajesc toate piciorusele de broasca se scot pe un platou. Se pune putin unt in tigaie si se caleste putin usturoiul,apoi se adauga piciorusele de broasca,sare dupa gust,patrunjel uscat si un pahar de apa.Se mai lasa putin sa se inabuse.Se servesc calde cu mamaliga sau cu paine cu unt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Picioruse de broasca cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

23.03.2012, 18:20

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 13:12

foarte interesanta reteta...nu am mancat inca picoruse de broasca dar am auzit ca sunt tare bune

Alinutza80 1

10.04.2012, 14:58

Intradevar Oana sunt foarte bune,merita sa incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picioruse de broscute pane