Picioare de pasare Phoenix

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2015 | 16221 vizualizari

COMENTARII (41)

Ina 1

07.03.2015, 18:06

Gata )))

Cris2711 1

07.03.2015, 18:07

azi nu m-am prins ca mi-s obosita)eheeeeeyyyyyy

Ina 1

07.03.2015, 18:08

)) De cca o luna ma bate Costel la cap sa-i fac reteta )

Ina 1

07.03.2015, 18:09

Tare buna, dar eu am obosit mancand )))

Mutulica 1

07.03.2015, 18:11

Este o mancare de regim.Mananci si slabesti.Iti ia mult timp pana o dai gata dar iti ia si mai mult timp sa te scobesti intre dinti.Probabil din cauza asta o considera chinezii o delicatesa.Nu oricine are mult timp la dispozitie ca sa se scobeasca intre dinti.

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Mutulica)

Cris2711 1

07.03.2015, 18:16

Ina si io sunt KO)

Bunica 1

07.03.2015, 18:23

Ai avut gheare ,nu glumă!))Am și eu în congelator vreo 20))

Ina 1

07.03.2015, 18:25

Buni, daca vedeam reteta asta mai devreme, nu mai puneam la piftie 24 de gheare ))

Bunica 1

07.03.2015, 18:25

În loc să-i faci băiatului o friptură neaoșă,l-ai pus să roadă la oase

Ina 1

07.03.2015, 18:26

Pai el imi tot reprosa ca nu-i fac "takimuri" )) Am amanat cat am putut

Adele 1

07.03.2015, 18:35

Panacris 1

07.03.2015, 18:46

Ești de groază Asta sigur va fi rețeta anului 2015

Ina 1

07.03.2015, 18:53

Adele

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Cristina, dar sa-mi dea premiul de acum, sa fiu sigura )))

Ina 1

07.03.2015, 18:54

Macar premiu pentru unicitatea retetei, ca nimeni n-a pus gheare de pasare pe bucataras )))))

Gherca Daniela 1

07.03.2015, 18:57

MotanLaOale 1

07.03.2015, 19:04

simona72 1

07.03.2015, 19:17

Am vazut si eu la tv...ma bucur cand cineva vine cu ceva mai neobisnuit!

Corinuta 1

07.03.2015, 19:21

Bravo tie Inuc, foarte bine ca le gatesti, mai ales ca sunt de la pui de casa crescuti de tine! Tin minte ca pe vremuri se mancau ghearele, chiar si capul de la pasari, nimic nu se arunca, mai ales ca nu mancam des pui.

Ina 1

07.03.2015, 19:21

numai eu puteam sa fac d'astea, Simona )))

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Daniela

Ina 1

07.03.2015, 19:22

Motanel

Ina 1

07.03.2015, 19:24

Corina, eu mereu am gatit ghearele si capul. Capul ii place lui Costel ; Ii mananca creierul ))

Bya Ralu 1

07.03.2015, 19:47

vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]