Peste prajit

de bettyC in Peste, 17 Mar 2011 | 6737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de peste
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
  • lamaie
  • mamaliga ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit:

Se spala pestele si se taie bucati potrivite apoi se trec prin sare si faina si se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc.Apoi se pun pe un servetel ptr a absorbi uleiul.Se aseaja apoi pe o farfurie si se serveste cu mamaliga,lamaie si cine doreste si cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]