Peste la gratar

de gelu in Crap / Caras, 20 Iul 2011 | 8216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste proaspat
  • sare mare grunjoasa
  • piper
  • usturoi
  • ulei
  • condimente pt peste(optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar:

Pestele se curata de solzi si maruntaie,se spala bine,se sterge cu un stergar de panza. Se ung cu ulei amestecat cu piper,usturoi pisat,condimente pt. peste.Deasupra jarului se pune o tabla sa se inginga bine.Se pune sare grunjoasa si se pun pestii deasupra.Se lasa pe fiecare parte sa se rumeneasca frumos,dupa care se dau deoparte si se bate usor sarea care sa mai lipit de peste.Se servesc cu mujdei de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]