Peste la gratar

de mimmi in Peste, 5 Iul 2011 | 6572 vizualizari

 

Cea mai simpla metoda de a prepara pestele.... la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 3  buc peste ,
  • condiment de peste,
  • putin ulei de masline.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la gratar:

Se eviscereaza pestele,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. Il stropim cu putin ulei de masline si punem fiecare bucata de peste in folie de aluminiu. Punem bucatile de peste pe gratar si le lasam pe fiecare parte cca 10-15 minute. Servim cu muuult mujdei de usturoi! Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste "Inecat" in ciuperci si rosii