Peste la cuptor cu sos de rosii

de housy in Peste, 26 Iun 2010 | 50393 vizualizari

 

De data aceasta am facut reteta cu file de macrou, dar de obicei prefer file de pangasius sau salau

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri macrou (sau 4 fileuri de pangasius; de fapt va puteti orienta in functie de cate incap in tava)
  • 1 pahar apa
  • 5 linguri suc ardei rosii (facut de mami)
  • usturoi
  • 2 pahare vin alb
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu sos de rosii:

- se aseaza in tava pestele

- in el se "infig"  catei de usturoi

- peste se toarna cele 2 pahare de vin

- sare si piper

- se acopera cu folie si se da la rece peste noapte (sau cateva ore)

- intr-un bol se amesteca sucul de ardei, cu uleiul si apa

- se toarna peste peste

- se da la cuptorul incins in prealabil si se tine acolo 30-40 minute.

                                          Gustor, usor si fraged !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

26.06.2010, 23:02

peste super bun si aici ma gasesti daca e peste si ciuperci ma gasesti sigurnota maxima

eclerash 1

26.06.2010, 23:27

pestele este bun in orice combinatie,iar daca mai arata si atat de bine precum al tau...este absolut minunat!

housy 1

27.06.2010, 12:17

ms.ms gatesc destul de des peste in felul acesta. ne place la amandoi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coada de salau cu cartofi dulci