Peste alb cu garnitura de morcovi

de cristinne in Pangasius, 29 Apr 2010 | 5960 vizualizari

 

Simplu, usor si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste alb
  • 4 morcovi mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • condimente : maghiran, oregano, patrunjel, marar, piper mixt, ienibahar si sare {nu knorr sau maggi..sunt total impotriva!}
  • verdeata pt final (marar si patrunjel in proportii egale)  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu garnitura de morcovi:

Se pregateste pestele, se curata morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-un vas de yena morcovii taiati impreuna cu pestele. Apoi se amesteca cu restul de ingrediente : condimentele, uleiul, vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptorul preincalzit, timp de 40-60 de minute (depinde de cuptorul fiecaruia -la 240 de grade la inceput, dupa care la 200 de grade spre final (ultimele 20-25 de minute, eu una asa am facut, oricum se verifica din cand im cand). Cand morcovii sunt gata aproape moi, inseamna ca totul e facut.

La final adaugam verdeata marunta si ne bucuram de minunata, sanatoasa si delicioasa masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu garnitura de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste inabusit cu legume