Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 8907 vizualizari

 

De vreo 2 saptamani m-am desteptat si eu. Nu ca nu stiam ca se poate face pesmet si acasa, fara sa-l cumperi... Dar n-am gasit nici o metoda care sa ma satisfaca, asa incat sa-mi iasa ca si cel de cumparat.
Nici acum nu mi-a iesit ca si cel de cumparat, e drept. Dar asta o spun in sens pozitiv, pt ca a iesit mult mai bun si parca si aroma e mai puternica si culoarea mai frumoasa.
Eu l-am facut, ca sa fie asa, mai bio, din paine de casa alba si paine de casa integrala.
Rezultatul e foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • paine alba sau/si neagra (preferabil de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pesmet de casa:

Va spun metoda care o folosesc eu. Stiu ca sunt multe, dar eu am ales metoda cea mai simpla si mai ieftina..:)) si am profitat de faptul ca functioneaza caloriferele..:))

Painea se taie felii (daca nu e taiata) si se pune intr-o punga de hartie pe caloriferele fierbinti.

Daca vreti puteti sa le uscati si in cuptor, sau de ce nu, vara, afara la soare. Dar pt ca e aproape iarna si caloriferele sunt permanent calde, profit de faptul acesta.

Dupa 1-2 zile, cand painea e uscata perfect, rup feliile in 2-3 bucatele mai mici, le bag la robotul meu de curand achizitionat si in 2 minute am cel mai bun pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmet de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

alinutzika 1

08.11.2011, 15:59

sufletista, motane,....

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:34

necesar

alinutzika 1

18.11.2011, 16:01

asa e, gabitza...Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen