Pernute cu branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2016 | 9815 vizualizari

 

Din ciclul: ce a mai carat Motan la Benga. :)))))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (800g)
  • 600g branza de burduf
  • 5 galbenusuri de ou
  • mac
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu branza de burduf:

Aluatul se lasa la decongelat de preferat in frigider.

Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu 3 galbenusuri.

Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in 12 bucati.

Se pune o lingurita cu varf de branza pe fiecare bucata.

Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.

Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se presara cu mac.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Se lasa la racit.

Sunt bune si calde.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]