Perisoare picante

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2009 | 6302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste stelute
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare picante:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

09.12.2009, 21:20

Mai, mai , mai ce-ti mai trece prin cap ! Dar super idee, felicitari!

luminita20_2006 1

09.12.2009, 22:21

chir f tare imi place ideea

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carne de pui și ciuperci