Perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Porc, 2 Dec 2015 | 3867 vizualizari

COMENTARII (37)

Zamfira 1

02.12.2015, 19:40

Ooo si aici ma invit la masa! Si eu fac des chiftelute marinate, dar uite asta e o idee foarte bune. Am retinut!!!!!!!! Merci!!!!

cristinutanicolita 1

02.12.2015, 19:41

vin la masa foarte bune

Andra_Constantinescu 1

02.12.2015, 19:45

Ce bine arata!

mirela0911 1

02.12.2015, 19:52

Chiftelute cu sos am servit si eu azi, dar merge si de la tine o portie ca tare bune sunt!

Bunica 1

02.12.2015, 19:56

Ooooo,da!

Anett 1

02.12.2015, 19:58

super mancarica!

Merisor 1

02.12.2015, 20:04

MotanLaOale 1

02.12.2015, 20:08

bune bune

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:09

zamfira si eu faceam des chiftelute,dar facute asa fierte direct in sos sunt mult mai bune si mai usoare

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:10

te astept cristina

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:10

multumesc andra

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:10

mirelush

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:11

buni

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:11

anett

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:11

mery

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:12

motan

Ina 1

02.12.2015, 20:37

Imi plac

diaconta 1

02.12.2015, 20:38

Tu iar ai gatit bun de tot

Rocsi 1

02.12.2015, 20:41

Bun si gustos!

Constelatialeu 1

02.12.2015, 21:06

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:19

Ina

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:20

Mai gătesc și eu câteodată diuta

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:20

Rocsi

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:20

Cleme

T I M E A 1

02.12.2015, 21:57

vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa