Perisoare de primavara cu sos de smantana

de MyFancyCake in Mancare copii, 4 Aug 2011 | 5896 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

04.08.2011, 16:54

bun bun

Lau 1

04.08.2011, 16:54

bune

marieta 1

04.08.2011, 17:04

cred ca-s bune!!!!!!!

diaconta 1

04.08.2011, 17:49

bun si prezentarea foarte cocheta

jolygina 1

04.08.2011, 17:56

o portie si la mine

Bunica 1

04.08.2011, 19:37

Bune rau, rau !

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:36

Grozave!!!

Rocsi 1

04.08.2011, 21:17

buna rau

divainbucatarie 1

05.08.2011, 10:05

alinutzika 1

05.08.2011, 23:33

mena29 1

05.08.2011, 23:34

Bune bune

Pasiune pentru bucatarie 1

12.08.2011, 22:46

Minunate, imi plac preparatele cu smantana. Un mic sfat: pentru preparatele care necesita prelucrare termica nu folositi smantana fermentata, ci lichida,pentru gatit,este foarte buna. Sau daca folositi fermntata incercati sa o aduceti la aceesai temperatura cu preparatul in care o puneti folosind lichid cald din preparatul respectiv

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 11:59

o bunatate

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu legume la cuptor- de la 7 luni