Pere in vin rosu

de Irina in Dulciuri, 12 Dec 2012 | 8431 vizualizari

 

O reteta de pere in vin rosu, simplu de facut intr-un vas Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 4 pere William (sub forma de clopot)
  • 500 ml vin rosu
  • 250 ml apa
  • 150 g zahar
  • 1 betisor de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin rosu:

Puneti vinul, apa, zaharul si scortisoara intr-un vas Zepter de 2,2 l, acoperiti, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti.

Puneti perele si preparati cca. 15 minute, urmarind ca indicatorul Termocontrol sa ramana in zona verde. 

Scoateti perele.

Lasati lichidul sa mai fiarba 5 minute. Puneti perele in sirop si lasati-le sa se raceasca.

Se servesc calde.

Reteta advertorial Zepter

TIPS-URI

1

pentru a obtine un gust mai pregnant, lasati fructele in vin cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de zmeura in vasul Zepter